start

Aktualności

SKN Producji i Bezpieczeństwa Żywności w Pijalni Czekolady

30-01-2018

W czwartek, 26 stycznia 2018 r. studenci IV roku kierunku Rolnictwo, członkowie Studenckiego Koła Naukowego Produkcji i Bezpieczeństwa Żywności wyjechali na zajęcia studyjne do Pijalni Czekolady M.Pelczar w Korczynie. Mistrz Mirosław, laureat licznych nagród i wyróżnień z Cukiernictwa oprowadził nas po zakładzie produkcyjnym, pokazał urządzenia do rzemieślniczej produkcji czekolady, a następnie zaproponował wykonanie autorskiego smakołyku. Efekty naszej pracy widoczne są na zdjęciach.

lista aktualności
zporr
Zakupu oprogramowania dokonano w ramach projektu “Budowa szerokopasmowej regionalnej sieci internetowej w Krośnie i w powiecie krośnieńskim współfinansowanego przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Zintegrowanego Programu Operacyjnego Rozwoju Regionalnego"
bip
© 2010.All rights reserved. Realizacja: ideo,
Powered by CMS Edito